10.07.2020 |
clicama

Mollet aprova el pressupost de 2019 amb el suport del PSC, PP i part dels grups de Canviem Mollet i Ciutadans

Mollet aprova el pressupost de 2019 amb el suport del PSC, PP i part dels grups de Canviem Mollet i Ciutadans

Mollet va aprovar dilluns un pressupost de prop de 63,2 milions per a 2019. Els darrers pressupostos de l’actual mandat es van aprovar amb una àmplia majoria, encara que possiblement una de les més diverses dels darrers anys, ja que tiren endavant amb els vots a favor dels grups municipals del PSC, PP, 3 regidors de Canviem Mollet i 2 regidors de Ciutadans; l’abstenció d’un regidor de Ciutadans i els vots en contra d’Ara Mollet – Esquerra- MES, el PdCAT i 4 regidors de Canviem Mollet. L’aprovació del pressupost, que es va produir després de tres hores de discussions entre els grups municipals va agafar a tothom per sorpresa, ja que al llarg dels debats tant el PP com els regidors de Podem Mollet van passar, per responsabilitat, de l’abstenció al vot positiu. També va sorprendre el grup de Ciutadans que sempre havia donat suport als pressupostos i que enguany mentre el seu portaveu, Francisco Muñoz es va abstenir, els altres dos regidors van votar a favor.

El pressupost 2019 s’ha elaborat tenint en compte el Pla d’Actuació de Mandat (PAM) del govern municipal i les propostes rebudes per alguns grups municipals. Són uns pressupostos, va assegurar el govern, socialment responsables que aposten per la millora dels serveis públics i el foment de les polítiques socials d’accés a l’habitatge; les polítiques d’igualtat; les polítiques de joventut i la millora de l’espai públic i la qualitat de vida dels molletans i molletanes.

Per l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, es tracta d’uns pressupostos que, un any més, “posen el focus en la despesa social, en l’ajut per l’habitatge, en seguir amb els plans d’ocupació, en la reactivació econòmica i la dinamització comercial, i en el pla de joventut”. Monràs també ha volgut destacar “l’aportació d’altres partits polítics a l’hora d’elaborar aquests comptes, ja que la meva voluntat sempre ha estat sumar esforços en benefici dels nostres ciutadans i ciutadanes”.

Mollet aprova el pressupost de 2019 amb el suport del PSC, PP i part dels grups de Canviem Mollet i Ciutadans
comentaris