27.02.2021 |
clicama

Mireia Dionisio reelegida com a Primera Secretària del PSC de Mollet

Mireia Dionisio reelegida com a Primera Secretària del PSC de Mollet

Mireia Dionisio Primera Secretària del PSC Mollet va ser reelegida per unanimitat en una assemblea virtual de militants d’aquesta formació que es va celebrar aquest dijous 29 d’octubre, on ha presentat el nou equip i projecte que encapçala.
L’assemblea congressual del PSC a Mollet del Vallès, que ha servit per a renovar l’executiva d’agrupació també vol impulsar de nou el projecte socialista molletà per als pròxims anys.
Inicialment, segons expliquen des del PSC de Mollet s’ha aprovat per unanimitat l’informe de gestió de l’últim mandat, on s’ha valorat especialment tota la feina feta per l’agrupació molletana en les últimes cinc convocatòries electorals. “Evidentment, posant especial èmfasi en la feina, resultat i gran victòria socialista a les eleccions municipals de maig del 2019”, expliquen des del PSC en un comunicat.
Mireia Dionisio ha afirmat que han estat anys durs, però estem orgullosos de la feina feta. La família socialista molletana ha aconseguit traslladar el projecte socialista a la ciutadania, en uns anys complicats per la fractura social del Procés. L’aclaparadora victòria a les municipals de 2019, són la demostració que estem fent les coses bé.
Posteriorment, s’ha presentat i portat a aprovació el nou equip i projecte de l’executiva molletana. Mireia Dionisio ha agraït a tots els companys i companyes la confiança i la generositat, afegint que ser la Primera Secretaria “és un honor, treballaré sense descans per explicar i aplicar els nostres principis d’igualtat, fraternitat, solidaritat i justícia social. Visca Mollet i visca el socialisme!”.
La nova executiva encapçalada per Mireia Dionisio és paritària i està formada per persones de diferents edats i experiència, i que viuen a diferents barris de la ciutat. L’assemblea també ha aprovat per unanimitat l’elecció de l'alcalde Josep Monràs com a President de l’agrupació, i Antonio Mendoza com a President d’Honor.
Josep Monràs, ha destacat que “és un orgull presidir aquest partit. Un partit que s’estima la ciutat i que compta amb una militància i simpatitzants que s’hi deixen la pell cada dia i a totes hores per millorar Mollet. Tenim la millor primera secretària possible, amb la Mireia estem en bones mans.”

Mireia Dionisio reelegida com a Primera Secretària del PSC de Mollet
comentaris