22.08.2019 |
clicama

Minut de silenci i banderes a mig pal a Mollet per les víctimes del terrorisme

Minut de silenci i banderes a mig pal a Mollet per les víctimes del terrorisme

Aquest dilluns 11 de març, Mollet del Vallès commemora el Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme. Per aquest motiu, l'Ajuntament ha decretat que durant aquest dia les banderes onegin a mig pal. Així mateix, a les 12 del migdia la tinent d'alcalde Mireia Dionisio ha llegit un manifest institucional i s'ha fet un minut de silenci per les víctimes.

En el manifest s'ha recordat que amb aquest gest, es vol posar de manifest "la constant sensibilitat de Mollet del Vallès amb la violència terrorista i el seu suport, compromís i solidaritat amb les víctimes".

També s'ha recordat que l'abril de 2016, l'Ajuntament de Mollet va aprovar en Ple Ordinari adherir-se al Dia Europeu de les Víctimes del terrorisme fent onejar les banderes a mig pal en honor i respecte a les víctimes.

Durant aquell Ple, també es va acordar expressar la solidaritat de l'Ajuntament amb les víctimes dels atacs terroristes a qualsevol país així com reconèixer i donar suport a la tasca que duen a terme les forces i cossos de seguretat i les associacions de víctimes, entre d'altres.

El març de 2004, després dels atemptats de Madrid del dia 11, el Parlament Europeu va decidir proclamar aquesta diada com a Dia Europeu de les Víctimes del terrorisme.

Comentarios