06.08.2020 |
clicama

El Mercat Vell s'omple per la presentació de la candidatura de Mollet en Comú

El Mercat Vell s'omple per la presentació de la candidatura de Mollet en Comú

El Mercat Vell va acollir diumenge l'acte de presentació la presentació oficial de les onze persones que encapçalaran la candidatura de Mollet en Comú a les eleccions municipals. A l'acte, que va omplir el mercat de gom a gom, va participar Ernest Urtasun, europarlamentari d'Iniciativa per Catalunya Verds.


L'acte, que va estar presentat pel reconegut periodista molletà, Esteve Giralt, i la professional de la sanitat pública, Esther López, ha començat amb l'explicació detallada del procés de primàries per escollir els llocs del 2 a l'11 de la llista. A continuació, s'ha anat presentant una a una i per ordre invers a la seva posició a la candidatura, a les 10 persones que acompanyen a l'alcaldable Marina Escribano Maspons, les quals han dut a terme breus intervencions, totes elles amb el denominador comú del compromís social, el bé comú i la defensa dels serveis públics. Cal destacar la intervenció del número 2 de la llista, Francisco Sancho, qui assenyalava que "contra la por que ens volen infligir alguns, nosaltres aportem esperança, democràcia, drets socials, benestar i dignitat per a totes les persones. Cal doncs, construir una societat amb drets i deures per a tots i totes".


En aquest sentit, i en la seva posterior intervenció, la cap de llista ha volgut remarcar que es tracta d'un equip de persones "que coneixen la ciutat, que s'estimen Mollet, i que estan implicades en diferents àmbits socials". A totes elles, els hi ha volgut agrair "la generositat i el treball", reconeixent-les "la solidesa, la valentia, la capacitat, els principis i valors que tenen. Un equip de gent amb qui hi ha una sintonia enorme."


Marina Escribano ha assenyalat que "al davant tenim feina: explicar, il·lusionar, contagiar la idea que un altre Mollet és possible i necessari, amb un nou equip liderant l'Ajuntament i la gestió de la ciutat", lligant aquesta idea amb la necessitat "d'un tsunami democràtic i renovador" per tal de "recuperar Mollet en la seva essència: la vida als barris, més activisme, l'esperança, tornar a sentir-nos orgulloses de pertànyer i viure aquí".


Així mateix, l'alcaldable de Mollet en Comú ha recalcat que per dur a terme tot plegat hi ha un programa sòlid que "parteix del coneixement i d'una anàlisi de la ciutat i que proposa solucions i mesures concretes". En aquesta línia, ha resumit les seves propostes en "posar les persones al centre; les seves necessitats i els seus drets i obligacions, fent-t'ho d'una manera democràtica, cooperativa, escoltant i amb honestedat".


Per últim, ha emmarcat aquestes propostes com les pròpies d'una força l'esquerra transformadora que "recull el testimoni dels governs del PSUC amb l'Anna Bosch i la Carme Coll al capdavant". Per tot plegat, Escribano ha subratllat que "ha fet el pas d'acceptar aquesta responsabilitat, i poder encapçalar aquesta transformació a la nostra ciutat, per decència i respecte a la ciutadania".


L'eurodiputat Ernest Urtasun es va mostrar impressionat per un "equip tan potent com el que es presenta aquí", i que ha fet esment en la necessitat que l'esquerra del canvi "recuperi ajuntaments com el de Mollet, davant l'amenaça general de retrocés en matèria de drets socials amb la irrupció de les forces d'extrema dreta" que tenen per objectiu revertir tots els avenços assolits en els darrers temps.

El Mercat Vell s'omple per la presentació de la candidatura de Mollet en Comú
comentaris