20.04.2019 |
clicama

L'Ofrena floral al monument de Rafael Casanova centre de la Diada a Mollet

L'Ofrena floral al monument de Rafael Casanova centre de la Diada a Mollet

La Diada Nacional de Catalunya que se celebrarà el dimarts dia 11 dóna el tret de sortida al curs polític. A Mollet l'acte central tornarà a ser l'ofrena floral que es realitzarà el mateix dia, a les 12 del migdia, al monument de Rafael Casanova i en la que participen la majoria de formacions polítiques i entitats de la ciutat. ERC i MES han anunciat que participaran per segona vegada a l'acte institucional. "Creiem que és important que republicans independentistes i socialistes sobiranistes siguem a l'acte oficial tot i discrepar de les polítiques del govern molletà i del format de l'acte", diuen en un comunicat. Ara Mollet - ERC - MES fa una crida a la població a participar de la marxa que es farà el mateix dia 11 de setembre i que sortirà de la plaça Catalunya de Mollet a les 11:15h, i que anirà fins al monument de Rafael de Casanova acompanyada de gralles i tabals.


Les formacions independentistes, de forma unitària, organitzen la nit del 10 de setembre una marxa de torxes que també finalitza davant del monòlit de Rafael Casanova.


Per altra banda, el Casal Cultural de Mollet ha anunciat que el pròxim 11 de Setembre amb motiu de la Diada penjarà una estelada gegant a la façana del Casal com a reivindicació "de llibertat dels presos i exiliats polítics". La direcció del Casal a la seva revista de Setembre afirma que sap que el conjunt del 1420 socis del Casal és plural i no tots pensen igual, però diuen que volen que l'estelada "representi el clam de llibertat i democràcia en el qual tots i estem compromesos, perquè els conflictes polítics es solucionen posant urnes i no pas tancant polítics a les presons"


El Casal Cultural que forma part de la Taula d'Entitats pel Dret a Decidir de Mollet anima a tots els seus socis a penjar senyeres o estelades als balcons i a participar en actes institucionals com la tradicional ofrena floral al monument a Rafael de Casanova o als actes convocats per l'ANC a Barcelona.

Comentarios