22.09.2020 |
clicama

L'Oficina d’Ajuts a la Covid-19 amplia el termini per demanar ajudes fins a final de mes

L'Oficina d’Ajuts a la Covid-19 amplia el termini per demanar ajudes fins a final de mes

L’Oficina d’ajuts a les famílies i empreses afectades per la Covid-19 de Mollet amplia el termini per demanar ajudes fins a final de mes.


L'oficina es va posar en marxa el 18 de maig com un espai específic per atendre a aquelles famílies i comerços afectats econòmicament per la Covid-19 i des d’aleshores ha fet 1.041 gestions (atencions presencials, atenció telefònica i per correu) que han finalitzat amb la tramitació de 240 expedients d'ajuts a persones i famílies i 210 expedients d’ajuts a comerços, autònoms i pimes. L'oficina està oberta al Centre Cultural de La Marineta.


La xifra d’ajudes finalment concedides, segons va explicar el Coordinador de l'Àrea de Modernització i Qualitat de Serveis, Xavier Buzón, és inferior a la que s’esperava tot i que es va calcular en funció dels usuaris habituals dels serveis socials i a més a més a més l'oficina encara té pendent de tramitar una vintena de sol·licituds que s’han presentat fora de termini. La disponibilitat pressupostària per atendre més peticions i les tramitacions pendents és el que va fer pensar en la necessitat d’allargar el termini.


Xavier Buzón comenta que “atès que la voluntat de l’Ajuntament és no deixar ningú enrere i poder donar cobertura social a totes aquelles persones afectades econòmicament per la Covid-19, s’ha decidit ampliar el termini per a sol·licitar ajudes tant a persones com a comerços, autònoms, pimes fins al 30 de juny”


Segons va explicar el regidor ja s'han tramitat els expedients de les primeres 132 famílies per tal que puguin cobrar les diferents ajudes al llarg d’aquest mes de juny i la resta ho rebran el mes que ve.

L'Oficina d’Ajuts a la Covid-19 amplia el termini per demanar ajudes fins a final de mes
comentaris