23.01.2021 |
clicama

Laura Borràs (JxC) visita Mollet i dona suport als seus militants locals

Laura Borràs (JxC) visita Mollet i dona suport als seus militants locals

La cap de llista a les eleccions al Parlament de Catalunya per Junts per Catalunya, Laura Borràs va visitar aquest dimecres Mollet com a punt de partida a una visita a altres poblacions del Vallès Oriental com Parets i Granollers.

En el recorregut per la ciutat estava acompanyada del coordinador comarcal Raül Garcia i Olga Vilaseca i va aprofitar per visitar diversos establiments locals i per agrair una vegada més els 52.000 avals assolits per concórrer al 14F.

Junts a Mollet, el referent local de Junts per Catalunya, es va organitzar com a partit el passat mes de juliol i ara com ara ja compta amb una cinquantena de simpatitzants i una dotzena de socis. El grup es constituirà de forma oficial aquesta mateixa setmana i la molletana Olga Vilaseca en serà la líder.

La candidata de JxCat a la presidència de la Generalitat, va fer declaracions sobre les eleccions on va destacar que països com Portugal celebraran les seves eleccions "tot i tenir dades iguals o pitjors que a Catalunya, i estar en un confinament més sever". La postconvergent ha evitat posicionar-se sobre la proposta del Govern d'ajornar les eleccions del 14-F, i s'ha limitat a dir que el partit farà costat a les conclusions que presentin els departaments de Relacions Institucionals i de Salut. "No demanem mantenir o posposar les eleccions, sinó tenir seguretat sobre el procés", ha afirmat en una visita a Mollet del Vallès, des d'on ha demanat garantir el vot de la ciutadania per conformar un Govern "nou, fort i cohesionat".

"Sempre hem escoltat els experts i donarem suport a allò que indiquin que cal fer", ha asseverat Borràs a l'espera de la reunió que s'ha de celebrar divendres per decidir si les eleccions es mantenen pel 14-F o bé si es posposen fins a tocar de l'estiu. A preguntes de la premsa, la candidata de JxCat ha remarcat que "li interessa més preservar la salut que no pas els resultats electorals".

Amb tot, també ha afegit que "hi ha països com Portugal, en confinament total, on sí que se celebren eleccions". "Per tant, cal veure de quina manera es poden preparar uns processos electorals garantint el dret a vot i, alhora, el dret a la salut", ha puntualitzat, tot insistint que l'última paraula sobre la viabilitat del 14-F "la té qui organitza les eleccions". "Treballarem pel país i no per una victòria de partit", ha assegurat.

La candidata postconvergent ha defensat la seva "absoluta convicció" sobre la "necessitat" de celebrar els comicis quan la situació sanitària ho permeti "perquè hi ha una situació democràticament extraordinària". En aquest sentit, ha lamentat que "el poder legislatiu està dissolt perquè no hi ha Parlament configurat, mentre el poder executiu està escapçat perquè no hi ha president". Una situació que ha reclamat resoldre amb un nou executiu "fort i cohesionat".

Laura Borràs (JxC) visita Mollet i dona suport als seus militants locals
comentaris