12.12.2018 |
clicama

L'aturada de país punxa al comerç de Mollet però provoca gran impacte en la mobilitat

Dues-centes persones s'han concentrat al migdia davant de l'Ajuntament de la ciutat

Tall de l'AP7
Tall de l'AP7
L'aturada de país punxa al comerç de Mollet però provoca gran impacte en la mobilitat

concentracio8nDesigual seguiment de la vaga de país d'aquest dimecres a Mollet per reclamar la llibertat dels polítics empresonats. El seguiment de la vaga pràcticament ha estat inexistent en el sector comercial – gaire totes les botigues eren obertes- i en l'industrial, però sí que ha estat significativa en àmbits com l'ensenyament o els serveis públics.
Els serveis mínims decretats per l'Ajuntament s'estan complint amb total normalitat i el seguiment de la vaga entre els treballadors municipals ha estat entorn del 40%, han indicat des de l'Ajuntament.

Tots els serveis municipals i el transport públic a la ciutat estan funcionant sense cap incidència. Així mateix, el Mercat Municipal ha obert les seves portes i les parades han obert amb plena normalitat. En aquesta ocasió la majoria d'escoles de la ciutat funcionaven amb serveis mínims.

El principal trasbals es podia detectar en la mobilitat, per carretera o per ferrocarril, on als serveis mínims del transport públic s'han unit als talls de carreteres i vies. A Mollet, a primera hora del matí el Comitè de Defensa de la República (CDR) del Vallès ha tallat l'autopista AP7, a l'altura de Santa Perpètua provocant importants retencions. També s'ha produït un tall de la C-17 a l'altura de Parets.

Al migdia, convocats pels "Avis i Àvies per la Llibertat" unes dues-centes persones s'han concentrat davant de l'Ajuntament de la ciutat per fer una gran rotllana i reclamar la llibertat dels "presos polítics". A les 18 h està previst fer una segona concentració de protesta.

Comentarios