17.07.2019 |
clicama

L'Associació de Música i Art de Mollet i l'AMPA de l'INS Vicenç Plantada guanyen els premis convocats per Canviem Mollet

El grup municipal de Canviem Mollet amb els guanyadors
El grup municipal de Canviem Mollet amb els guanyadors
L'Associació de Música i Art de Mollet i l'AMPA de l'INS Vicenç Plantada guanyen els premis convocats per Canviem Mollet

L'Associació de Música i Art de Mollet i l'AMPA de l'INS Vicenç Plantada van ser el coguanyadors dels premis que enguany ha convocat el grup de Canviem Mollet. Segons es va donar a conèixer aquest dilluns, Associació de Música i Art de Mollet va guanyar 1.000 euros per destinar pel projecte d'activitats 2019: una programació variada de concerts i esdeveniments musicals a la ciutat. A l'AMPA de l'INS Vicenç Plantada se li van concedir 500 euros pel projecte de préstec de llibres a alumnat de Batxillerat i cicles formatius.


Ramon Castillo, que va recollir el premi en nom d'AMAM es va mostrar molt satisfet per aquest premi que, va dir, els permetrà "seguir donant continuïtat a la nostra tasca de promoció dels artistes locals". Igualment contenta es va mostrar Lluïsa González, de l'AMPA de l'Institut Vicenç Plantada per poder impulsar el seu programa de socialització de llibres a Batxillerat. Va explicar que els permetria atendre una part de les peticions de llibres que tenien pendents d'atendre.


Canviem Mollet va fer aquest dilluns entrega dels premis a les dues entitats guanyadores del concurs que va convocar per destinar 1.500 euros procedents de les seves retribucions municipals. El grup municipal va anunciar que se celebrarà un nou concurs pròximament.
El concurs es va convocar al mes de maig i el seu origen és que el codi ètic aprovat per Canviem Mollet fixa un topall de salari a percebre per part dels regidors/es amb dedicació exclusiva al desenvolupament de feina política. En total 8 entitats van presentar-se a la convocatòria.

Canviem Mollet va explicar que totes les 8 entitats participants en el concurs havien presentat projectes molt interessants i que no havia estat gens fàcil haver de triar. La formació, finalment, va optar per repartir el premi, dotat en 1.500 euros, entre 2 entitats, ja que una major divisió entre més entitats, resultaria en una aportació molt insuficient per a cada projecte.

Comentarios