30.10.2020 |
clicama

L'alcalde de Mollet demana reunir-se amb el president i diversos consellers per desencallar actuacions com els nous jutjats

També vol abordar el pagament del deute amb la ciutat o més recursos per l'Hospital

Josep Monràs, alcalde de Mollet
Josep Monràs, alcalde de Mollet
L'alcalde de Mollet demana reunir-se amb el president i diversos consellers per desencallar actuacions com els nous jutjats

L'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha sol·licitat entrevistar-se amb el nou president de la Generalitat, Quim Torra, i amb els nous consellers i conselleres de Justícia, Territori, Sanitat, Economia i Ensenyament. L'objectiu de les reunions és tractar les actuacions i inversions pendents del Govern a la ciutat.

En una carta adreçada al president Quim Torra, l'alcalde Josep Monràs demana que el nou cap de l'Executiu català tingui una especial en relació a les polítiques adreçades a l'administració municipal i la priorització de les polítiques socials, d'habitatge i d'ocupació.

A l'escrit, Monràs recorda que Mollet del Vallès és una ciutat que exerceix de capitalitat comercial i de serveis dels municipis de l'entorn, amb una població d'uns 180.000 habitants.

En aquest sentit, l'alcalde molletà manifesta que és necessari abordar la reubicació dels jutjats, que ja va ser anunciada per l'anterior Govern per oferir un bon servei a la ciutadania.

Per altra banda, es considera prioritari que es compleixi el conveni firmat per la Generalitat, el govern de l'Estat i l'Ajuntament per al desdoblament de la línia 3 de Rodalies Barcelona-Puigcerdà, i el soterrament de les vies al seu pas per Mollet.

Josep Monràs també vol parlar amb el president Quim Torra i amb els consellers corresponents de les millores en les infraestructures, que han de servir per contribuir a la reactivació econòmica i la generació d'ocupació, i del dèficit econòmic i de recursos que té l'Hospital públic de Mollet.

Pel que fa a l'espai rural de Gallecs, Monràs està convençut que el nou conseller de Territori serà un impulsor del Pla especial que ajudi a preservar el patrimoni natural i difondre'n els valors paisatgístics perquè coneix bé la zona.

A la carta adreçada al nou vicepresident del Govern i conseller d'Economia, Monràs li demana poder abordar una proposta de pagament del deute que la Generalitat té amb la ciutat que prové, principalment, de programes d'àmbit social i educatiu.

A l'escrit adreçat al nou conseller d'Ensenyament, l'alcalde de Mollet li sol·licita que es porti a terme la planificació escolar dels pròxims cursos i les aportacions a les Escoles Bressol municipals.

Més enllà d’aquestes peticions concretes, Josep Monràs espera que el nou govern de la Generalitat també tingui present polítiques més genèriques com l’ocupació i el benestar social de la ciutadania de Mollet.

L'alcalde de Mollet demana reunir-se amb el president i diversos consellers per desencallar actuacions com els nous jutjats
comentaris