22.08.2019 |
clicama

L'Ajuntament de Parets crea una regidoria dedicada als animals

La regidoria lluitarà contra l'abandonament, el maltractament i el compliment de les ordenances municipals

L'Ajuntament de Parets crea una regidoria dedicada als animals

L'Ajuntament de Parets aprofita la reestructuració del cartipàs municipal per crear una nova regidoria d'animals. Recordem la recent incorporació d'Eva Riulas i, poc més tard, de Laura Lozano del PSC, i també la incorporació de Carolina Simón com a regidora de Sumem Parets. L'equip de Govern ha decidit aprofitar aquesta renovació per posar en marxa una regidoria d'animals. L'anunci ha estat fer per l'Alcalde de Parets, Francesc Juzgado, qui avançava que Parets és una ciutat animalista i que volen anar més enllà i crear "una regidoria animalista específica, per desenvolupar noves iniciatives en favor dels animals".


La regidoria treballarà en contra de l'abandonament i el maltractament, protegirà els animals davant de situacions perilloses i tindrà cura del compliment de les ordenances municipals en relació als animals.

L'Alcalde de Parets creu que la ciutadania ajudarà a tirar endavant els projectes que aquesta nova regidoria enceti, ja que és necessari que els veïns s'involucrin per "ajudar-nos a programar més i noves activitats per conscienciar la població de la importància de vetllar per les nostres mascotes i tots els animals en general".

El nom del regidor o regidora responsable d'aquesta regidoria es donarà a conèixer oficialment d'aquí a uns dies.

Comentarios