19.01.2019 |
clicama

L'Ajuntament de Mollet incrementarà el servei de neteja de la ciutat

Es destinaran 300.000 euros més a aquest servei fruit del compromís que va adoptar el Govern en els pressupostos del 2018

Un dels camions de la neteja de la ciutat
Un dels camions de la neteja de la ciutat
L'Ajuntament de Mollet incrementarà el servei de neteja de la ciutat

El govern municipal ha aprovat aquest matí incrementar el servei de neteja. La iniciativa és un compromís que ja contemplaven els pressupostos d'aquest 2018.

Està previst que aquest increment del servei estigui operatiu les pròximes setmanes i que al llarg de l'any s'apliqui especialment durant els mesos d'estiu que és quan més s'intensifica la vida i l'activitat ciutadana a l'espai públic. Així mateix, aquest increment del servei, reforçarà la neteja durant els caps de setmana, les tardes i també la neteja de les zones de contenidors i espais públics on s'ha detectat un major nombre d'incivisme.

Aquest reforç del servei, suposa un increment extra de prop de 300.000 euros, i va ser un compromís q va adoptar el govern en els pressupostos 2018 amb tots els grups que varen fer possible la seva aprovació.

L'increment d'aquest servei ve donat per la voluntat d'anar incrementant recursos per tenir una ciutat neta, amable i amb espais públics de qualitat. En aquest sentit, l'alcalde demana a la ciutadania la seva complicitat per tal d'aconseguir que Mollet sigui una ciutat neta, afable i de tots.

Comentarios