10.07.2020 |
clicama

L’Assemblea de Mollet en Comú avala el suport a un govern a 4 bandes

L’Assemblea de Mollet en Comú avala el suport a un govern a 4 bandes

L’assemblea de Mollet en Comú celebrada ahir dijous, on van participar unes 40 persones, va avalar el seu suport a l’acord de govern alternatiu amb Ara Mollet ERC MES i Junts per Mollet que es va presentar també ahir i que per ara no és viable perquè no té el suport dels dos regidors de Podem. El document signat el matí per Mollet en Comú, Ara Mollet ERC MES i Junts per Mollet va ser aprovat amb 35 vots a favor i 2 en contra.


“Així doncs, Mollet En Comú segueix apostant per un canvi de govern a la ciutat que possibiliti: noves polítiques públiques en favor de la ciutadania molletana; i una nova forma de fer política i governar la ciutat que sigui més plural, dialogant, amb més transparència i participació”, expliquen en un comunicat aquest divendres.


L’Assemblea de Mollet en Comú també va fer una anàlisi col·lectiva de la campanya electoral i els resultats electorals del 26M. “Malgrat la voluntat d’obtenir un major nombre de representants al consistori, cal ser conscients de les dificultats a les quals s’enfrontava la formació, el marc general complex i l’espai fragmentat. Amb aquest context, es considera que s’ha obtingut un notable resultat pel qual cal felicitar i posar molt en valor tot l’esforç i treball fet per l’organització i la candidatura”, diuen els comuns.


En relació a l’anàlisi postelectoral, l’assemblea va debatre al voltant de les informacions de les converses entre formacions i accions dutes a terme des de la nit electoral.


Es va recordar que Mollet en Comú des del principi d’aquest període ha plantejat dos elements: la voluntat de parlar amb totes les forces polítiques, i d’altra banda ha presentat un pacte programàtic, amb eixos de ciutat i propostes concretes, sobre les que planteja arribar a acords.
Pels comuns es fa palès “que l'única possibilitat d’acord que s’ha obert ha estat aquesta suma de 4 formacions, no se n’ha obert cap altra” i per això van sotmetre a la votació de l’Assemblea explorar aquest camí del pacte a quatre.

L’Assemblea de Mollet en Comú avala el suport a un govern a 4 bandes
comentaris