27.02.2021 |
clicama

L’Ajuntament de Mollet comença a preparar els plans pel retorn a la normalitat dels serveis públics

La Comissió tècnica d’emergències va aprovar suspendre totes les activitats al carrer previstes pel mes de maig
2-ajuntament-2
L’Ajuntament de Mollet comença a preparar els plans pel retorn a la normalitat dels serveis públics

La comissió tècnica d'Emergències de la Covid-19, presidida per l'alcalde Josep Monràs, s’ha tornat a reunir aquest dilluns per avaluar els efectes de les mesures que s’han pres fins ara per fer front a la situació fruit de la crisi del coronavirus i adoptar-ne de noves.


Entre les decisions preses hi ha les de suspendre totes les activitats a la via pública que hi havia previstes durant el maig, davant la dificultat de tirar-les endavant amb la informació actual. Això inclou, per citar les més destacades, la Fira de Sant Ponç que es fa tradicionalment a la Rambla. També les diverses activitats com el programa adreçat a la gent gran “Per molt anys” o la tradicional ofrena organitzada per l’Amical Mauthausen als molletans morts als camps de concentració. Previsiblement tampoc se celebraran altres activitats destacades organitzades per entitats privades com el Club Muntanyenc com és la caminada Serralada de Marina que enguany havia de fer la XXIV edició. La presidenta de l’Associació de Col·leccionistes de Mollet i Comarca, Montserrat Cabarrocas també ha anunciat la suspensió de les activitats previstes pel maig: el mercadet mensual i la Fira del Llibre de 2a mà.


L’alcalde ha anunciat a la Comissió que “Vull informar que he donat instruccions per treballar ja un protocol municipal de desconfinament dels serveis públics, per estar preparats per quan la situació millori i sigui possible.” I també ha afegit: “Gràcies a tots els molletans i totes les molletanes perquè a Mollet hi ha un comportament exemplar. Continuo demanant que així continuï, hi ha motius per l’esperança, però no podem abaixar la guàrdia. Junts ens en sortirem.”

L’Ajuntament de Mollet comença a preparar els plans pel retorn a la normalitat dels serveis públics
comentaris