25.02.2021 |
clicama

L’Ajuntament de Mollet col·locarà controladors d’accés als col·legis electorals el diumenge per millorar la seguretat dels votants

En els darrers dies les dades de la Covid-19 han experimentat una notable millora a la ciutat

eleccions-21d
L’Ajuntament de Mollet col·locarà controladors d’accés als col·legis electorals el diumenge per millorar la seguretat dels votants

Les dades de la Covid-19 han experimentat una notable millora en els darrers dies a Mollet del Vallès. Segons ha informat l’Ajuntament aquest dilluns, l’índex de rebrot ha disminuït fins als 335 punts i la velocitat de transmissió fins als 0,85 punts. La setmana passada l’índex de rebrot a Mollet del Vallès era de 587 i la velocitat de transmissió era d’1,21. 

Pel que fa als casos confirmats aquesta darrera setmana han estat 72 i el nombre de pacients ingressats a l’Hospital és de 32. El dimecres de la setmana passada la Fundació Sanitària Mollet va informar de 36 persones ingressades a l’Hospital de Mollet.

En referència a les vacunes, a Mollet ja s’han vacunat 1116 persones en primera dosi i 690 en segona.  

Des del punt de vista del compliment de les normes, la Policia Municipal de Mollet ha interposat 45 denúncies, la majoria d’elles per no respectar les restriccions de mobilitat nocturna.  

Aquest dilluns, a la reunió de seguiment de la situació que es viu a la ciutat arran de la Covid-19 s’ha fet balanç de totes les mesures de prevenció que està aplicant l’Ajuntament per garantir la seguretat de tots els molletans i que el pròxim 14 de febrer participin d’una manera o altra a la jornada electoral. Recordem que a Mollet hi haurà un total de 64 meses electorals que es repartiran en 8 col·legis electorals.

Entre les mesures anunciades hi ha que hi haurà control d’aforament als col·legis i a les sales de votació i també un responsable de seguretat sanitària a cada col·legi per garantir el compliment de les mesures de seguretat.

L’alcalde Josep Monràs, ha recordat que “tot i que les dades Covid a la ciutat milloren dia a dia, cal continuar amb la distància, seguretat i higiene de mans”. Monràs també ha afegit que “hem pres totes les mesures al nostre abast perquè els col·legis electorals siguin segurs per a votants, membres de les meses i personal que hi treballa. S’han pres mesures addicionals com controladors d’accés per evitar aglomeracions, neteges freqüents d’elements comuns o ampliació de les sales de votació perquè tothom que vulgui exercir el seu dret a vot a Mollet, ho faci amb totes les garanties de seguretat al nostre abast.”


 

L’Ajuntament de Mollet col·locarà controladors d’accés als col·legis electorals el diumenge per millorar la seguretat dels votants
comentaris