Miércoles. 13.12.2017 |
El tiempo
Miércoles. 13.12.2017
El tiempo
Diari digital de Mollet i el Baix Vallès
clicama

L’empresa que gestiona la publicitat exterior a Mollet retira els anuncis d’Òmnium

La retirada s'ha fet sense que hi hagi hagut cap intervenció dels agents municipals

Imatges de la campanya retirada
Imatges de la campanya retirada
L’empresa que gestiona la publicitat exterior a Mollet retira els anuncis d’Òmnium

Avui dilluns, l'empresa que gestiona la publicitat exterior a Mollet del Vallès ha procedit a retirar per iniciativa pròpia els anuncis de la campanya d'Òmnium Cultural, igual com ha passat en altres municipis.

Els cossos de seguretat havien d'esperar l'aclariment de la Fiscalia sobre com s'havia d'actuar amb la campanya d'Òmnium Cultural. Aquest matí, i abans que arribés l'aclariment, la mateixa empresa ha decidit retirar-los sense que hi hagi hagut cap intervenció dels agents municipals. Òmnium del Vallès Oriental va informar aquest diumenge que la policia local de Mollet del Vallès havia comunicat a l'empresa que havia de distribuir els cartells per la localitat que procediran a la seva retirada per ordres de la Fiscalia. Òmnium responsabilitzava d'aquest fet a l'Ajuntament i l'acusava a les xarxes de censurar la seva campanya cosa que aquest va negar de forma rotunda e immediata.

L'Ajuntament de Mollet recorda que és la Fiscalia qui envia les ordres a totes les policies locals i als Mossos d'Esquadra, que actuen com a policies judicials. "En aquest sentit, una de les prioritats de l'Ajuntament de Mollet del Vallès és no posar en risc els treballadors i treballadores municipals i continuar amb el compliment de la llei", expliquen des de l'Ajuntament.

Comentarios