25.01.2020 |
clicama

Junts per Mollet obert a parlar de qualsevol pacte si s’exclou a Ciutadans

Joan Daví, regidor electe de Junts per Mollet
Joan Daví, regidor electe de Junts per Mollet
Junts per Mollet obert a parlar de qualsevol pacte si s’exclou a Ciutadans

Junts per Mollet, formació política que el diumenge va obtenir un representant al nou consistori de Mollet, ha fet pública la seva posició davant de futurs acords a l’Ajuntament de la ciutat.


La formació liderada per Joan Davi, no es tanca a cap possibilitat, i ha informat que estan “oberts a analitzar i estudiar els possibles pactes que es puguin portar a terme a l'Ajuntament”. Això implícitament vol dir parlar tant amb els guanyadors, el PSC com amb Ara Mollet ERC MES que vol plantejar un govern alternatiu.


La formació, però, marca algunes línies vermelles en relació a cap acord de constitució del nou ajuntament. Per començar recorden, igual que ja van fer en campanya, que no pactaran “amb ningú que necessites com a crossa per a governar a Ciudadanos.”


Afirmen que estudiaran “la resta de pactes que siguin possibles” i que “les úniques línies vermelles seran l'estructura de govern i la fiabilitat dels seus integrants”.


“L'altra línia vermella serà el Pla de govern en funció dels programes electorals dels diferents partits implicats”, expliquen.

Finalment adverteixen que “ni ens vendrem a ningú, ni regalarem el nostre vot” i que “Prioritzarem Mollet” i que si no és possible cap pacte, “presentarem el nostre candidat com a alcaldable”.

Comentarios