22.05.2019 |
clicama

Josep Monràs expressa a la consellera de Justícia la seva preocupació pel projecte dels nous jutjats

Josep Monràs expressa a la consellera de Justícia la seva preocupació pel projecte dels nous jutjats

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha remès una carta a la consellera de Justícia Ester Capella, mostrant-li el seu neguit respecte a les mancances del projecte del nou espai judicial que la mateixa Capella va presentar a Mollet el passat 25 de juny. Amb aquesta carta, Monràs fa extensibles a la consellera les preocupacions sobre un projecte insuficient que li han fet arribar el jutge degà i la cap de la fiscalia.

En aquest sentit, l’alcalde també li recorda a la consellera que actualment els jutjats de Mollet donen servei a una població de més de 100.000 persones i que seria una oportunitat perduda no aprofitar aquest projecte per millorar les difícils condicions que fa anys pateixen el personal administratiu, jutges, fiscals i la ciutadania en general de Mollet i el seu entorn.

Al marge de mostrar aquesta preocupació davant d’un projecte que podria néixer amb mancances després d’anunciar que aquestes dependències suposarien un exemple del que ha de ser un servei públic del S. XXI, Josep Monràs també posa de manifest en aquesta carta la seva inquietud pel que fa la seguretat de l’edifici i l’aparcament, que estarien compartits amb particulars.

Registre Civil

Josep Monràs ha aprofitat la missiva per recordar-li a la consellera que el seu departament ocupa de forma no regulada unes dependències municipals on hi ha el Registre Civil sense que s’hagi signat l’acord del conveni al que fa 12 anys van arribar l’Ajuntament de Mollet i la Generalitat.

L’acord contemplava una despesa anual del Departament de Justícia de 59.304 euros i un seguit de millores, i de moment, no només no s’està complint aquest acord, sinó que fins i tot, l’Ajuntament, durant tot aquest període, s’està fent càrrec de les despeses de subministrament, com ara llum i aigua, d’unes instal·lacions de les que se n’hauria de fer càrrec la Generalitat i que donen servei més enllà de Mollet.

Una qüestió sobre la que la consellera es va comprometre a donar una resposta immediata i urgent sense que de moment hi hagi notícies.

Comentarios