16.01.2021 |
clicama

Josep Monràs escollit per unanimitat com a candidat socialista a les eleccions municipals

Josep Monràs escollit per unanimitat com a candidat socialista a les eleccions municipals

Ahir dijous, l'agrupació del PSC Mollet, va celebrar la seva assemblea on es va ratificar per unanimitat que l'actual alcalde Josep Monràs encapçalés la llista socialista per a les pròximes eleccions municipals a Mollet. Josep Monràs va ser l'únic candidat en presentar-se a les primàries convocades pel PSC de Mollet.


L'assemblea, plena de gom a gom, va comptar amb el primer secretari de la comarca, en Jonatan Martínez, que entre altres coses va dir que "agraeixo a Josep que hagi fet el pas. Des de la comarca sabem que Mollet és exemple de moltes coses, que té un alcalde apassionat i ple d'idees" "Josep és un alcalde que genera confiança. És una bona persona, que es desviu per solucionar els problemes de la gent"


La primera secretària del PSC Mollet, Mireia Dionisio va destacar que els socialistes tenim el millor candidat i va destacar que "Josep Monràs ha estat l'alcalde que ha liderat la modernització de Mollet, i ha aconseguit gestionar una ferotge crisi econòmica mundial, sense retallar cap servei públic" "Els i les socialistes tenim el millor candidat, tindrem el millor equip i representem el millor projecte per Mollet. Som els que no ens canviem de nom, els que mai amaguem què som, i els que mai ens canviem de camisa".


Josep Monràs va donar les gràcies pel suport unànime de l'assemblea del PSC Mollet, i va afirmar que "Encarem aquestes eleccions amb optimisme, passió i plens d'il·lusions" "Tornarem a presentar un gran programa de futur per Mollet" "Tinc la força, la il·lusió i l'optimisme per tirar endavant aquest projecte tan gran que es diu Mollet del Vallès".

Josep Monràs escollit per unanimitat com a candidat socialista a les eleccions municipals
comentaris