17.06.2019 |
clicama

Josep Garzón deixa la primera línia política després de 32 anys com a regidor

Josep Garzón deixa la primera línia política després de 32 anys com a regidor

El regidor més veterà de l'Ajuntament de Mollet, Josep Maria Garzón, ha anunciat aquest dilluns que no tornarà a repetir en els primers llocs de la llista del PSC a les eleccions municipals i que per tant abandona la primera línia política. Garzón, que és regidor des de 1987, i ha ocupat diferents responsabilitats institucionals va explicar que havia arribat el moment "d'acabar una etapa i començar-ne un altre". L'actual regidor del PSC va explicar que en els darrers temps ha anat abandonant les responsabilitats dintre del partit – en fou primer secretari- i que ara li toca deixar les responsabilitats de govern.

En tot cas Josep Maria Garzón es va mostrar ferm en el seu suport tant al PSC com a la candidatura que encapçalarà Josep Monràs, i va explicar que col·laboraria amb tot el que li demanin.

Sobre la seva participació en molts projectes que han transformat la ciutat en aquests darrers 32 anys el regidor va explicar que se li feia difícil de parlar-ne d'un en concret. En tot cas va destacar que al llarg d'aquests anys la ciutat havia canviat molt

L'alcalde Josep Monràs, es va desfer en elogis cap a Garzón, a qui ha definit com la seva "mà dreta i esquerra". Monràs va reconèixer del regidor el seu "compromís públic i la seva intel·ligència en propostes que no sempre han estat enteses". "Ningú li podrà negar el seu compromís públic, la seva voluntat de fer coses pels ciutadans i per la ciutat", va dir d'ell l'alcalde.

La primera secretaria del PSC de Mollet Mireia Dionisio va explicar que la candidatura del PSC, es donarà a conèixer a principis d'abril i que serà una llista cremallera entre homes i dones que inclourà persones independents de diferents àmbits ciutadans. Va explicar que estan també treballant en el programa electoral a partir de les propostes presentades per més de 200 veïns de la ciutat.

Comentarios