22.10.2018 |
clicama

Josep Borrell serà aquest dissabte a Mollet per l'acte central de campanya del PSC

Aquesta és la segona vegada que el veterà dirigent socialista visita la nostra ciutat en els darrers dos mesos

Josep Borell, a l'acte del pasat més d'octubre
Josep Borell, a l'acte del pasat més d'octubre
Josep Borrell serà aquest dissabte a Mollet per l'acte central de campanya del PSC

L'expresident del Parlament Europeu, Josep Borrell serà aquest dissabte (17 h) protagonista al Mercat Vell de l'acte central de campanya del PSC a Mollet del Vallès. Aquesta és la segona vegada que el veterà dirigent socialista visita la nostra ciutat en els darrers dos mesos. I a més a més en el mateix espai. El passat mes d'octubre va omplir de gom a gom el Mercat. A l'acte també intervindrà la regidora i candidata al Parlament pel PSC-Units per Avançar, Mireia Dionisio.


El PSC de Mollet aprofitarà l'acte electoral per fer una recollida de joguines que es destinaran a la campanya de Reis de Creu Roja del Baix Vallès.
En els darrers dies, els socialistes de Mollet han fet diferents activitats de carrer - aquest mateix dimarts eren al mercat setmanal- per fer arribar la seva proposta als ciutadans.


El passat dia 6, dia de la Constitució, els socialistes molletans van estar presents a l'acte central del Vallès Oriental que va tenir com a protagonista al candidat a la presidència de la Generalitat, Miquel Iceta i que va reunir més de 500 persones a Canovelles.


"Des de l'orgull i celebrant com celebrem el dia de la Constitució, volem comprometre'ns a la seva reforma" va dir el candidat. El candidat socialista considera que "hem viscut els millors 39 anys de la història d'Espanya però ja ha arribat el moment d'incorporar a la Constitució aquelles coses que en fer-se no existien, revisar les que no han funcionat prou bé i encarar els nous reptes de futur".

Comentarios