31.03.2020 |

Josep Borell demana una alta participació en les eleccions i el vot pel PSC

El PSC de Mollet fa l'acte central de campanya electoral en el Mercat Vell

Josep Borell demana una alta participació en les eleccions i el vot pel PSC

Josep Borrell va protagonitzar l'acte central del PSC a Mollet per a les eleccions del Parlament de Catalunya del proper 21 de desembre. L'expresident del Parlament Europeu va demanar "una participació de rècord" i el vot a "Miquel Iceta per formar govern".

L'acte va tenir lloc al Mercat Vell i Borrell va dir que el PSC "és l'únic partit que pot aglutinar una majoria suficient per formar govern" i que no sigui una formació independentista. L'històric polític va remarcar el procés català "ha fet molt mal a Catalunya". De fet, Borrell ha criticat la postura de la Generalitat i del govern de l'Estat de Madrid del PP. 

Josep Monràs, alcalde de Mollet, també va participar en l'acte al Mercat Vell i va regalar a Josep Borrell un llibre sobre Jordi Solé i Tura. L'alcalde socialista va comentar que "estem farts del procés, volem parlar de la Llei de la Dependència, de les escoles bressols, del parc d'habitatges públic...". Monràs va demanar el vot pel PSC per posar en primer ordre les reivindicacions socials.

A l'acte, també va participar Mireia Diniosio, regidora a Mollet i candidata número 28 per Barcelona. "Hem de votar el PSC perquè som l'únic partit d'esquerres no independentistes. Hi ha una coalició de partits d'esquerres, que s'anomenen comuns, però aquests no es defineixen", va remarcar Dionisio.

Durant l'acte de campanya, el PSC va fer una recollida de joguines que es destinaran a la campanya de Reis de Creu Roja del Baix Vallès.

Comentarios