07.07.2020 |
clicama

IxM-CUP demana explicacions a l’alcalde sobre el proper 9 de novembre

Els independentistes mollletans declaren que “Monràs ha de triar entre obeir la voluntat del poble o la d’un tribunal posat a dit pel Partit Popular”.
IxM-CUP demana explicacions a l’alcalde sobre el proper 9 de novembre

Els mecanismes per garantir la consulta sobiranista i la desobediència civil van ser els temes centrals de l’assemblea oberta que IxM-CUP va realitza dijous passat. Els independentistes molletans van constatar que “la consulta no depèn tant de la decisió del Tribunal Constitucional com de la voluntat del govern de la Generalitat i els govern locals d’obeir el mandat popular i tirar-la endavant”. Així, la portaveu de la CUP Mollet, Mercè Solé, emplaçava a l’alcalde de Mollet, Josep Mornàs, a “explicar públicament quina serà la seva actuació el 9N si la consulta tira endavant, malgrat la prohibició espanyola, sota la legalitat de la llei de consultes catalana i quins passos ha donat ja per a garantir el dret dels molletans a votar el 9 de novembre”.

 

 

Durant l’assemblea oberta es va afirmar que “si CiU tira enrere la convocatòria de la consulta serà un autèntic frau a la democràcia i una burla al nostre dret a decidir com a poble”. Durant l’acte també es va rebutjar “la via de les eleccions avançades com a succedani de la consulta, perquè seria tornar a posar en mans dels partits i de les elits que els controlen el futur del procés i donar ales als qui volen un pacte de mínims amb l’Estat per a què res no canviï ï seguir negant el nostre dret a existir com a nació”.

 

IxM-CUP demana explicacions a l’alcalde sobre el proper 9 de novembre
comentaris