05.04.2020 |
clicama

Un informe diu que Mollet és la ciutat espanyola amb menys desigualtat

Un informe diu que Mollet és la ciutat espanyola amb menys desigualtat

L’informe de Fedea Renda personal dels municipis espanyols i la seva distribució analitza els nivells de renda i desigualtat als municipis de més de 50.000 habitants. I deixa en molt bon lloc la situació de Mollet del Vallès

Segons aquest document, hi ha tres ciutats de Catalunya on va baixar més la desigualtat de tot Espanya entre els anys 2011 i 2014. Al capdavant d’aquest rànquing se situa Mollet del Vallès (-19,56%), mentre que en cinquè lloc hi ha Granollers (-8,93%) i en desena posició hi ha Rubí (-4,94%), per posar altres exemples vallesans dins del top ten.

A més a més, segons l’informe de Fedea, Mollet del Vallès és també la ciutat espanyola amb menys desigualtats. En aquest rànquing, la segona posició és per a Arganda del Rey, seguida de l’Hospitalet de Llobregat, Valdemoro i Granollers.

L’Ajuntament, en donar a conèixer aquest informe, recorda que l’any 2019, l’Ajuntament de Mollet va tornar a aconseguir l’excel·lència en inversió social. Mollet es va convertir en un dels 28 municipis de tot Espanya que més inverteixen en serveis socials, segons l’Asociación Estatal de Directoras y Gerentes de Servicios Sociales, a partir de dades del Ministeri d’Hisenda.

Comentarios