Jueves. 14.12.2017 |
El tiempo
Jueves. 14.12.2017
El tiempo
Diari digital de Mollet i el Baix Vallès
clicama

El Govern de Mollet portarà a la fiscalia els que atemptin contra la seva honorabilitat

Volen esvair qualsevol dubte que rere el concurs de Decathlon puguin haver-se cobrat comissions

La botiga de Decathlon de Mollet
La botiga de Decathlon de Mollet
El Govern de Mollet portarà a la fiscalia els que atemptin contra la seva honorabilitat

Ho avançava l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, a Ràdio Mollet, però posteriorment ho ha confirmat l'Ajuntament amb un comunicat. El Govern local ha decidit portar a la Fiscalia totes aquelles informacions i comentaris a les xarxes socials "que qüestionen l'honestedat, l'honorabilitat i la integritat de l'equip de govern". Després que aquest dimarts els grups municipals d'Ara Mollet- ERC MES i Canviem Mollet fessin públic l'existència d'una sentència que anul·la el concurs de la parcel·la que ocupa actualment la botiga Decathlon, especialment a les xarxes socials, es van multiplicar els comentaris de tota mena. Alguns d'ells acusaven el Govern d'haver obtingut rèdits econòmics a l'haver inclinat el concurs en favor de l'empresa d'esports i no en favor de la immobiliària Eurocarat SL tot i que l'oferta econòmica d'aquesta era superior en 2,3 milions d'euros. Els grups d'Ara Mollet-ERC-MES i Canviem Mollet, a la roda de premsa, van anunciar la petició al ple d'una comissió d'investigació per poder determinar si rere aquest concurs i podria haver-hi "interessos obscurs".

En la nota de premsa feta pública avui pel Govern de Mollet es diu que "davant les informacions aparegudes a diferents mitjans de comunicació i xarxes socials que acusen el govern de la ciutat, entre d'altres, d'haver cobrat comissions en l'adjudicació d'una parcel·la a una botiga esportiva, l'equip de govern ha decidit posar-ho en coneixement de la Fiscalia per tal d'esvair qualsevol dubte sobre aquesta qüestió".

Per al govern de la ciutat, segueixen, "és intolerable que es posi en dubte l'ús que en fa dels recursos públics i les acusacions que han aparegut a diversos mitjans de comunicació i xarxes socials que l'acusen, entre altres qüestions, d'haver obtingut un rèdit econòmic en l'adjudicació d'una parcel·la a una firma comercial esportiva"

El Govern de Mollet assenyala que aquestes acusacions "són totalment falses" i "qüestionen l'honestedat, l'honorabilitat i la integritat de l'equip de govern".

Comentarios