17.06.2019 |
clicama

La Generalitat es ratifica en fer arribar aigua potable a Gallecs

La Generalitat es ratifica en fer arribar aigua potable a Gallecs

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha ratificat la voluntat del Govern de fer arribar aigua potable als veïns de Gallecs. Calvet, en qualitat de president del Consorci de Gallecs, ha participat aquest dimarts a la reunió del Consell Plenari del Consorci del Parc de l’Espai d’Interès Natural. Anteriorment, el conseller, ha visitat l’Ajuntament de Mollet on ha estat rebut per l’alcalde Josep Monràs i ha signat al llibre d’Honor de la Ciutat.

Durant aquest Consell Plenari, el conseller Calvet ha reiterat el compromís ferm de la Generalitat per fer arribar aigua potable als habitatges de Gallecs, una mancança que pateixen els veïns d’aquest espai, especialment a l’estiu, que es quan se solen assecar els pous provocant que el Consorci hagi d’instal·lar dipòsits per poder donar aquest servei bàsic.

En aquests moments, l’Incasol està treballant en la redacció del projecte i en serà l’encarregat de finançar-lo.

Al marge del projecte d’abastament d’aigua, durant el Consell Plenari també s’ha constatat, com ja es va comprometre el conseller Calvet davant Josep Monràs en la reunió que van mantenir el passat 14 de març, el compromís del Govern de tenir enllestit i aprovat als vols de l’estiu el Pla Especial de Gallecs. 

Aprofitant aquesta trobada, el vicepresident del Consorci, Josep Monràs, ha volgut agrair el treball intens que han dut a terme l’alcaldessa de Palau-Solità i Plegamans, Teresa Padrós, i el regidor de Mollet, Josep Mª Garzón, que deixen les seves responsabilitats polítiques després de defensar durant anys l’espai de Gallecs, la seva biodiversitat, l’agricultura ecològica i la sensibilitat mediambiental.  

Comentarios