29.01.2020 |
clicama

La Generalitat es compromet a tenir finalitzat el projecte de la rotonda del Decathlon aquest 2018

Moment de la reunió entre els alcaldes i  Ricard Font
Moment de la reunió entre els alcaldes i Ricard Font
La Generalitat es compromet a tenir finalitzat el projecte de la rotonda del Decathlon aquest 2018

Els alcaldes de Mollet del Vallès, Josep Monràs, i de Martorelles, Marc Candela, s’han reunit aquest matí amb secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Ricart Font, per tal d’iniciar els tràmits per solucionar definitivament els problemes de mobilitat que fa anys es generen a la coneguda com a rotonda del Decathlon i els seus voltants.

En aquest sentit, Ricard Font els ha anunciat que la voluntat del Departament de Territori i Sostenibilitat és que el projecte estigui finalitzat aquest any i que al 2019 s’adjudiquin les obres.

De nou, ambdós alcaldes han plantejat diverses propostes que tenen a veure amb l’entorn de la rotonda, el polígon industrial de Martorelles i les autopistes C-17 I AP-7.

En una anterior reunió, la Generalitat ja es va comprometre a consensuar amb els ajuntaments una proposta tècnica després que Mollet i Martorelles reclamessin incloure aquest sector dins del projecte d’ampliació de la C-17, construir una nova rotonda entre el pont de l’Aiguabarreig i el carrer Carrerada, a l’entrada del polígon de Martorelles, i desviar el trànsit que prové de l’AP-7 per enllaçar amb la C-17 per fora de la rotonda del Decathlon.

A la reunió d’avui també s’ha acordat crear una comissió de seguiment que estarà formada pel Departament de Territori i els ajuntaments de Mollet i Martorelles.

Es calcula que actualment circulen per aquest punt més de 2.500 vehicles diaris.

Comentarios