25.02.2021 |
clicama

Gallego (En Comú Podem) assegura que 10 anys de desgovern han provocat retrocessos als serveis públics

Gallego (En Comú Podem) assegura que 10 anys de desgovern han provocat retrocessos als serveis públics

El passat diumenge el candidat número 2 de la candidatura d'En Comú Podem, Joan Carles Gallego presentava als mitjans de comunicació local mesures econòmiques sobretot orientades a la gent gran.

Just abans de la roda de premsa Gallego va tenir l’oportunitat de trobar-se, respectant totes les mesures de seguretat, amb alguns membres dels col·lectius de Mollet, molt actius a la ciutat. Gallego va escoltar les seves reivindicacions amb les quals va sintonitzar plenament. El candidat es va comprometre a defensar des de el futur Grup Parlamentari d’En Comú Podem el sistema públic de pensions i els serveis públics de qualitat especialment  pel que respecta a la salut o la dependència.


A la seva intervenció davant els mitjans, Gallego va recordar que portem 10 anys de desgovern que han provocat retrocessos als serveis públics. I assenyalà que cal posar a les persones al centre oferint-les serveis públics a l’alçada de la mitjana europea. Gallego va recordar que la base de l’estat del benestar és un model d’ocupació diversificat i de qualitat, competint en valor afegit i no en salaris baixos. També va recordar que una fiscalitat justa i progressiva on pagui més qui més té també és necessària per tal fer possibles aquestes polítiques públiques que Catalunya necessita.

Per la seva banda, Marina Escribano, regidora i portaveu de Mollet en Comú, i número 14 a la candidatura, va recordar, parlant de la gent gran, la nefasta gestió que s’ha fet de les residències al llarg de la pandèmia de la COVID-19. Escribano va destacar que En Comú Podem està plantejant un nou model d’assistència que prioritzi l’atenció les cures i l’acompanyament. En aquest sentit va reclamar que cal millorar una bona assistència domiciliaria per a tothom, ara molt precaritzada, i l’accés garantit a places a noves residències públiques.

Gallego (En Comú Podem) assegura que 10 anys de desgovern han provocat retrocessos als serveis públics
comentaris