11.12.2018 |

Una escudella per demanar la llibertat dels exconsellers i dels presidents de l'ANC i d'Òmnium Cultural

L'acte va tenir lloc a l'espai de l'escenari del Parc de Can Mulà aquest diumenge

Una escudella per demanar la llibertat dels exconsellers i dels presidents de l'ANC i d'Òmnium Cultural

L’Escudella per la Llibertat va omplir diumenge l’espai de l’escenari del Parc de Can Mulà. El col•lectiu d’avis i àvies per la llibertat del CDR Mollet va celebrar amb prop de mig miler de persones un acte per demanar la llibertat dels exconsellers empresonats i dels presidents de l’ANC, Jordi Sánchez, i d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart.

L’acte va començar a partir de les 10 h i va comptar amb espectacles de màgia, música i dansa popular. A partir de migdia, van participar el pare i dues germanes de Jordi Cuixart, que van donar les gràcies per les mostres de suport rebudes; i Pepe Beunza, que és el primer objector de consciència al servei militar espanyol. Tot seguit, s’hi va fer la sopa de pedres per acabar d’enllestir l’escudella. “La sopa de pedres és un conte del Cesc Bosh; llavors la gent ha col•laborat portant amb molts productes, que tots junts faran una escudella. Llavors és la força del poble que tots junts demanem la llibertat dels presos polítics”, explica una membre del col•lectiu d’avis i àvies per la llibertat del CDR Mollet, Marina Duñach.

A les 13 h, l’escudella es va repartir entre més de 300 persones i comptava amb una bústia solidària. “Són diners que són per als familiars dels empresonats i per seguir demanant la llibertat”, va remarcar Duñach.

El col•lectiu d’avis i àvies per la llibertat del CDR de Mollet es manifesta cada dimecres a les 12 h del migdia davant l’Ajuntament per demanar la llibertat dels presidents de l’ANC i d’Òmnium Cultural i dels exconsellers, tot i que aquesta setmana ho fan dilluns “perquè dimecres estem a Bèlgica per fer la gran manifestació”, va advertir Duñach.

Comentarios