13.08.2020 |
clicama

Es presenta Susana Calvo com a candidata a l’alcaldia de Mollet pel PP

Es presenta Susana Calvo com a candidata a l’alcaldia de Mollet pel PP

La candidata del Partit Popular a l’alcaldia de Mollet, Susana Calvo, va ser presentada aquest dilluns en un acte polític que va tenir lloc al Restaurant Sa i Fresc. L’acte que es va omplir amb un centenar de persones va comptar amb la presència del President del PP a Catalunya, Alejandro Fernández. Entre els assistents hi havia l'exdiputada del PP de Catalunya, Dolors Montserrat.


Susana Calvo, que opta per quarta vegada a l’alcaldia, va explicar que la seva candidatura té el suport de la junta local i va avançar que aviat presentaran la resta de candidats de la llista que encapçalarà i que aquesta “no només estarà formada per afiliats del partit, sinó per independents, això sí: tots de Mollet”. En aquest sentit Calvo va marcar la diferència amb Vox que sembla que vol presentar una llista formada per persones de fora de la ciutat.


Calvo va avançar que possiblement a la llista estaran en lloc destacat els dos regidors no adscrits de l’Ajuntament, els exmilitants de Ciutadans, Toni i Elena Cisneros. “La meva intenció és que es puguin incorporar en llocs destacats, ja que són dues persones molt vàlides i tenen experiència municipal”, va indicar.


La candidata del PP també va dir que estan treballant de forma participativa en el programa electoral i que aquest inclou les propostes del PP, però també “les que ens han fet arribar els ciutadans de Mollet i les entitats. Esperem que sigui un projecte ben acceptat”
Susana Calvo es va mostrar optimista amb el resultat de les pròximes eleccions municipals i confia que els electors vegin la feina feta al llarg d’aquests quatre anys.“Hem fet una bona feina a l’Ajuntament, hem presentat moltes instàncies que s’han aprovat i esperem tenir uns bons resultats”, va argumentar.


El president del PP de Catalunya, Alejandro Fernández va elogiar a Calvo i es va mostrar també optimista amb els resultats electorals de les municipals gràcies a la seva presència. “A Mollet tenim una garantia, de la mà de la Susana Calvo, una persona formada, preparada i a més, molt propera als ciutadans”. “Estem absolutament convençuts que no hi ha ningú com la Susana per ser l’alcaldessa del municipi”, va reblar el dirigent popular.

Es presenta Susana Calvo com a candidata a l’alcaldia de Mollet pel PP
comentaris