28.01.2020 |
clicama

ERC i MES de Mollet tornen a repetir l'acord per anar a les eleccions municipals

ERC i MES de Mollet tornen a repetir l'acord per anar a les eleccions municipals

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i el Moviment d'Esquerres (MES) tornaran a presentar-se plegats a les eleccions municipals. Aquest dilluns la nova coordinadora local de MES, Margarita Vergés i el president local d'ERC, Albert Biescas van presentar a la Marineta la reedició d'aquest pacte que ja van formalitzar per primera vegada a les eleccions municipals de 2015. De nou, la formació d'esquerres MES incorporà un dels seus membres als llocs inicials de sortida de la llista que encapçalarà Oriol López. Tot apunta al fet que repetirà l'actual regidor i militant de MES, Manuel Ferran Sostres.


Albert Biescas va valorar "molt positivament" aquests quatre anys d'acord i va dir que s'havia fet "molt bona feina" i que havia estat caracteritzat pel "ple respecte, la sintonia i el treball conjunt" entre les dues forces. Biescas va coincidir amb Vergés amb les ganes de reeditar l'acord per assolir l'objectiu de guanyar les pròximes eleccions municipals.


El ja candidat conjunt d'ERC i de MES, Oriol López, va dir sentir-se "orgullós" de poder ser candidat de MES "i ara no per tornar a l'oposició, sinó per ser al govern". López també va avançar que estan preparant una candidatura molt àmplia "que se semblarà molt al nostre poble".

Comentarios