03.03.2021 |
clicama

Entreguen 400 signatures a Josep Monràs per demanar-li que torni a ser candidat a l'alcaldia

monras-candidat
Entreguen 400 signatures a Josep Monràs per demanar-li que torni a ser candidat a l'alcaldia

Un grup de veïns de la ciutat de Mollet es van reunir aquest dimarts amb l'alcalde de la ciutat, el socialista Josep Monràs per demanar-li que es torni a presentar. Els veïns per aquest propòsit han recollit unes 400 signatures a favor de què opti a la reelecció que li van entregar.


Josep Monràs va rebre, molt emocionat i molt agraït, aquesta iniciativa i va poder conversar i intercanviar impressions de la ciutat amb tots els presents.


"Tota l'agrupació socialista i, en particular, en Josep Monràs, agraïm l'entusiasme i el suport de totes les persones que han signat per recolzar al nostre alcalde. Ha estat una sorpresa i una injecció de força per continuar treballant per al progrés de la ciutat", expliquen des del PSC de Mollet.


Els veïns que van fer pública la seva iniciativa la setmana passada justifiquen la seva necessitat perquè "estem en un moment d'incertesa política, i és just el que no volem per la nostra ciutat. Sentim que a Mollet l'alcalde es preocupa pels aspectes més importants, i que en definitiva estem en bones mans. Creiem que Josep Monràs és una garantia per Mollet, que ha intentat complir totes les expectatives durant els anys que ha estat alcalde i que encara pot aportar més a la ciutat.


Els veïns també argument la recollida de signatures per visualitzar "que som moltes les persones que li donem el nostre suport com alcalde i demanar-li que ho continuï sent".


El PSC de Mollet ha informat que ben aviat posarà en marxa el procés per triar el candidat o candidata del partit a les eleccions municipals.

monras-candidat2

Entreguen 400 signatures a Josep Monràs per demanar-li que torni a ser candidat a l'alcaldia
comentaris