21.10.2020 |
clicama

Els Veïns de Riera Seca demanen que el mercat no alimentari es desplaci cap a l’Avinguda Teixidores

Els Veïns de Riera Seca demanen que el mercat no alimentari es desplaci cap a l’Avinguda Teixidores

Als veïns del barri de Riera Seca tampoc els sembla bé la ubicació del mercat setmanal no alimentari a l’Avinguda Rabassaires. L’avinguda és l’eix vertebrador en una zona bàsicament residencial, amb gran quantitat de cases unifamiliars, i es queixen de problemes de mobilitat al llarg de totes les hores que el carrer es talla al trànsit – i als accessos als aparcaments i habitatges- per parar les parades.

Aquest dimarts la Junta Directiva de l’Associació de Veïns i Veïnes de Riera Seca es van reunir amb regidora de comerç de l’Ajuntament de Mollet, Mercè Pérez, i la regidora de Qualitat Urbana, Mireia Dionisio per explicar la seva posició sobre la ubicació provisional del mercat setmanal no sedentari. L’associació veïnal va proposar estudiar la viabilitat tècnica perquè les parades es poguessin muntar a l’Avinguda Teixidores, carrer paral·lel a l’Avinguda Rabassaires i on creuen que no provoca tants problemes.


L’Ajuntament, segons informa en un comunicat, “va escoltar i recollir la proposta de l’associació veïnal” que obria com a possibilitat que s’analitzés tècnicament establir el mercat de les parades del tèxtil i del parament de la llar a l’Avinguda Teixidores.


Segons l’Ajuntament els serveis tècnics municipals “ja estan analitzant aquesta possibilitat per comprovar si es compleix o no amb la normativa, i si pot oferir un millor servei tant a paradistes com a usuaris del mercat, garantint la seguretat de tothom i la mobilitat als veïns i veïnes del barri”.


Aquest dimarts va ser la segona setmana que l’Ajuntament de Mollet va tancar tot el perímetre de l’Avinguda Rabassaires per ubicar el mercat setmanal no alimentari. Els paradistes han tornat a deixar l’espai buit en senyal de protesta per aquesta ubicació decretada per l’Ajuntament de Mollet. Els marxants no els agrada muntar a l’avinguda dels Rabassaires perquè creuen que està lluny del centre, no tenen serveis a prop i demanen tornar a les seves ubicacions tradicionals.

Els Veïns de Riera Seca demanen que el mercat no alimentari es desplaci cap a l’Avinguda Teixidores
comentaris