20.01.2019 |
clicama

Els veïns de Parets decideixen el futur de la plaça de la Salut

Ho fan mitjançant un procés participatiu en el qual poden escollir entre dues propostes

Les dues propostes
Les dues propostes
Els veïns de Parets decideixen el futur de la plaça de la Salut

L’Ajuntament ha posat en marxa un procés participatiu per decidir l'estructura de la plaça de la Salut. La proposta dóna a escollir entre dos models que responen a la voluntat de potenciar l'espai familiar, de joc i de lleure, tenint en compte la millora dels accessos i recorreguts a través del parc i l’entorn i la creació de zones de jocs infantils per edats.

La participació està oberta a les persones que visquin a Parets del Vallès o bé que hi tinguin vinculació amb el municipi. El termini de participació finalitza el 28 de febrer i es pot votar a través del web municipal www.parets.cat o a través de les butlletes que es troben en els equipaments municipals.

La primera opció inclou dos espais de jocs infantils diferenciats per franges d’edat -de 3 a 6 anys i de 6 a 12 anys-, una tipologia de jocs infantils metàl·lics i de plàstic i la instal·lació de bancs de fusta. Pel que fa a la segona, es farien tres espais de jocs infantils diferenciats per franges d’edat -de 0 a 3 anys, de 3 a 6 anys i de 6 a 12 anys-, amb una tipologia de jocs infantils de fusta i dos espais d’estada amb bancs de pedra i de fusta. A les dues propostes, es continuarà mantenint un espai amb paviment dur que podrà acollir actes polivalents.

D’entre les accions previstes, avui dilluns 19 de febrer i els dies 21, 26 i 28, de 10 a 13 h, s’instal·larà una carpa informativa als mercats ambulants del Camp de les Peces i de Can Berenguer.

Comentarios