28.01.2020 |
clicama

Els regidors de Mollet es comprometen a acreditar tots els seus títols acadèmics

Els regidors de Mollet es comprometen a acreditar tots els seus títols acadèmics

Tots els regidors i regidores de l'Ajuntament de Mollet acreditaran en els pròxims 15 dies, com a màxim, davant la Secretaria Municipal tots els seus títols acadèmics que consten al seu currículum publicat a la pàgina web de l'Ajuntament. Així ho va aprovar el ple municipal del passat dilluns per unanimitat. La proposta, presentada per la regidora del PP, Susana Calvo, i anomenada "per la transparència i la bona praxi dels regidors i personal de confiança de l'Ajuntament", indica que posteriorment a aquesta recepció la Secretaria Municipal haurà de "certificar la veracitat dels títols presentats pels regidors i càrrec de confiança que consten en els currículums publicats i un cop certificats, adjuntar-los als currículums que ja estan publicats a la web".


La moció, aprovada per tots els grups municipals, finalment instava a tots els regidors a assumir el compromís de dimitir "en el cas que quedés patent que s'ha infringit el Codi ètic de l'Ajuntament al qual es van adherir".


La moció del PP es justifica per la preocupació que ha provocat a l'opinió pública els casos de dirigents polítics que han falsificat els seus currículums i per l'existència a Mollet d'un Codi ètic, aprovat per tots els regidors, amb la finalitat de garantir la confiança dels ciutadans envers l'actuació dels representants polítics i el personal de l'Ajuntament.

Comentarios