13.08.2020 |
clicama

Els dos regidors no adscrits de Mollet se sumen a la candidatura del Partit Popular

Els dos regidors no adscrits
Els dos regidors no adscrits
Els dos regidors no adscrits de Mollet se sumen a la candidatura del Partit Popular

Els regidors del grup de no adscrits Toni i Maria Elena Cisneros s’incorporaran a la candidatura que el Partit Popular presentarà a les pròximes eleccions municipals a Mollet que liderarà Susana Calvo. En el darrer ple municipal els germans Cisneros, que abans havien estat regidors de Ciutadans, es van passar a aquest grup després de donar-se de baixa de la formació taronja. Els dos regidors van dimitir en desacord amb el portaveu municipal de Ciutadans, Francisco Muñoz, per no haver dimitit després de la polèmica del seu currículum.

En una nota de premsa els dos regidors asseguren que la del PP és “una candidatura formada per un equip de persones del poble i amb un gran coneixement de les necessitats de la ciutat, que es presentarà amb un programa molt ambiciós i molt social, sense oblidar que ha estat i serà l'únic partit que ha defensat la defensa de la unitat d'Espanya i de la Constitució en el nostre Ajuntament, sense cap mena de complexos”.

Per contra rebutgen que aquesta posició la representi ni Ciutadans ni VOX. “Ciutadans en un partit, almenys a Mollet, i ho diem per experiència pròpia, on els seus representants es preocupen més de mantenir la seva butaca amb un bon sou que lluitar pels interessos dels seus veïns”, asseguren. De VOX comenten que està “format per un grup de persones, cap de Mollet, i per tant sense coneixement de les nostres necessitats el representant, candidat en les passades eleccions municipals per Plataforma per Catalunya, resideix a Granollers, i es presenta al nostre municipi per por de defensar les sigles per les quals es presenta, en la seva pròpia ciutat”.

Els dos regidors no adscrits de Mollet se sumen a la candidatura del Partit Popular
comentaris