17.06.2019 |
clicama

Els Jubilats i Pensionistes de Mollet tornen a convocar mobilitzacions tots els dijous

Els Jubilats i Pensionistes de Mollet tornen a convocar mobilitzacions tots els dijous

Els Jubilats i Pensionistes de Mollet es tornen a mobilitzar a partir del pròxim dijous. Igual que feien el curs passat, tots els dijous es concentraran a les 11 del matí davant de l'oficina de la Seguretat Social del carrer Gaietà Ventalló i posteriorment faran una marxa pel centre de la ciutat. La primera protesta es farà ja el proper dijous.

Les mobilitzacions, segons es va decidir aquest dijous en una assemblea realitzada al Mercat Vell, es mantindran mentre no s'aprovi formalment al Congrés de Diputats el compromís actual de pujada i de revalorització de les pensions en els anys vinents. A l'Assemblea convocada per la Comissió de Jubilats i Pensionistes de Mollet del Vallès van participar unes 200 persones.


L'Assemblea va aprovar també que una vegada el BOE publiqui l'acord per pujar les pensions públiques es tornarà a convocar una reunió per decidir si es mantenen les accions reivindicatives.


La Comissió de Jubilats i Pensionistes de Mollet del Vallès es va mostrar satisfeta del grau de mobilització a Mollet en els darrers mesos, superior a altres poblacions de l'entorn i es va recordar que aquestes han format part de les mobilitzacions que s'han dut a terme en el conjunt de l'Estat espanyol i de Catalunya en defensa d'unes pensions dignes i de la suficiència i la sostenibilitat del sistema públic de pensions.

Comentarios