22.05.2019 |
clicama

Els grups municipals de Mollet van votar unànimement a favor de millorar el servei de Biblioteca a la ciutat

Els grups municipals de Mollet van votar unànimement a favor de millorar el servei de Biblioteca a la ciutat

Els grups municipals de Mollet van votar unànimement a favor duna moció d’Ara Mollet ERC MES per millorar el servei de Biblioteca a la ciutat

La moció proposa que l'Ajuntament de Mollet, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, treballi per tal d'ampliar l'horari d'obertura de la biblioteca de Can Mulà de tal manera que no tanqui en horaris vacacionals i s'arribi a les 45 hores setmanals de servei. Actualment obre 41 hores a la setmana i tanca a l'agost i a les vacances de Setmana Santa i Nadal.

També es demana que s'estudiï la manera d'ampliar o optimitzar el servei de l'aula d'estudi que ofereix la biblioteca (actualment quan s'obre per períodes d'exàmens s'omple molt aviat), que s'impulsi la Creació de la Comissió de Lectura Pública de Mollet i que aquesta iniciï un procés de planificació bibliotecària que culmini en l'aprovació d'un pla de biblioteques "que pugui cobrir les necessitats de la ciutadania del nostre municipi".

Ara Mollet ERC MES explicava en la seva moció que a Can Mulà no s'han fet reformes des de l'any 2001 i que actualment això es tradueix en un "deteriorament d'algunes de les seves instal·lacions i les dificultats d'inversió són paleses darrerament amb problemes de funcionament de la climatització i casos d'avaria de l'únic ascensor de l'edifici que porta fora de servei des de l'octubre de 2017".

Ara Mollet ERC MES afirmava a la moció aprovada pel ple municipal que Can Mulà "s'ha demostrat insuficient" per cobrir les necessitats de la ciutat.

Comentarios