06.08.2020 |
clicama

Els CDR omplen de fems i escombraries les portes del Jutjat de Mollet

Els CDR omplen de fems i escombraries les portes del Jutjat de Mollet

Els CDR han escampat fems i escombraries a les portes de diversos jutjats de Catalunya, entre ells el de Mollet del Vallès, al carrer Anselm Clavé. A la matinada d'aquest dilluns els CDR han deixat a la porta diverses bosses de fems i escombraries cosa que gairebé impossibilitava el pas a l'interior. Cap al migdia els serveis de neteja ja havien retirat tota la brossa i la situació estava normalitzada.


En una piulada, els CDR han apuntat que no es pot 'normalitzar' la situació a les portes del judici. 'Aviat començarà el judici farsa i la sentència ja està escrita. Volen empresonar tot un poble', han afegit els comitès, que asseguren que estan 'fermes i mobilitzades' davant d'aquest 'atemptat contra l'estat de dret'.


La sala de govern del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha qualificat els fets de 'cadena de sabotatges' dels CDR. En un comunicat, el TSJC ha condemnat de manera 'rotunda i enèrgica' les accions dels comitès, "pràcticament generalitzades" arreu de Catalunya. "Són inacceptables en un estat de dret i demanden la depuració de les responsabilitats que poguessin derivar-se'n", ha dit. La sala de govern ha apuntat que aquests actes, que es repeteixen des de fa mesos, "constitueixen un atac material que no altera la normalitat amb què els representants del poder judicial' actuen. Ara bé, sí que han obligat a tancar algunes instal·lacions judicials".

Els CDR omplen de fems i escombraries les portes del Jutjat de Mollet
comentaris