05.06.2020 |
clicama

Els candidats de Mollet coincideixen en la necessitat de millorar el servei d’autobús

Els candidats de Mollet coincideixen en la necessitat de millorar el servei d’autobús

Els candidats i les candidates a l’alcaldia de la ciutat de Mollet han coincidit en el darrer debat de Vallès Visió a defensar la implementació d’una nova línia d’autobús en servei invers a la ciutat.
La candidata de Mollet en Comú, Marina Escribano i el d’ERC, Oriol López han defensat també un servei els dies festius però, en general, la proposta amb més consens ha estat la d’implementar una nova línia en sentit invers, proposta defensada també pel candidat de Podemos, Xavier Buzón. L’alcalde de la ciutat i candidat del PSC, Josep Monràs, ha recordat però que aquesta línia suposaria una despesa per al municipi de mig milió d’euros anuals, i ha dit que els ciutadans ho han de saber, perquè en aquests moments la despesa no és assumible.

L’alcalde ha insistit en la seva proposta d’implementar un servei públic de lloguer de bicicletes compartides a Mollet, que doni servei a les poblacions del voltant per permetre la mobilitat des de les estacions de tren amb els polígons i facilitar l’accés dels estudiants al tren, proposta que ha estat ben vista des d’altres formacions com el PP. En aquest sentit el candidat d’ERC, Oriol López ha defensat que Mollet ha de liderar la mobilitat al Baix Vallès i que s’han de mancomunar altres serveis, com ara els esportius o la recollida d’escombraries.

Pel que fa a la seguretat al municipi, el candidat de Ciutadans, Iván Garrido, ha explicat que cal millorar l’enllumenat de Mollet, especialment, a la Ronda Pinetons. Una qüestió amb la que també ha coincidit Joan Daví, l’alcaldable de Junts per Mollet, qui també ha proposat transformar locals en desús en habitatge.

Aquest ha estat el darrer debat previ a les eleccions de diumenge que ha emès Vallès Visió.

Els candidats de Mollet coincideixen en la necessitat de millorar el servei d’autobús
comentaris