19.02.2019 |
clicama

Dos edificis del centre de Mollet es transformaran en habitatges de lloguer social

L'edifici d'habitatges de l'antiga escola Longarón
L'edifici d'habitatges de l'antiga escola Longarón
Dos edificis del centre de Mollet es transformaran en habitatges de lloguer social

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha iniciat els tràmits per transformar en habitatge destinat a lloguer social dos inmobles de la ciutat: l’edifici d’habitatges de l’antiga escola Nicolás Longarón ( al carrer de Francesc Macià) i l’edifici del carrer Feliu Tura, conegut com l’antiga casa dels mestres. 

La iniciativa es pren, expliquen des del Govern de Mollet, "davant l’impossibilitat de moltes famílies per fer front als preus del mercat immobiliari privat, el govern municipal creu necessari augmentar la seva aposta pel parc públic d’habitatge social, en aquest cas en règim de lloguer".

Els pisos de lloguer social d'aquests dos edificis se sumaran als 100 pisos de lloguer social ja existents a la Vinyota.

Pel que fa les entitats que en aquests moments ocupen aquests espais, expliquen des de l'ens local, s’estudiarà ubicar-les a l’edifici de Jaume I, nº 32, amb la intenció de convertir-lo en un hotel d’entitats. A la planta baixa, tal i com es va comunicar en el seu moment, es convertirà en un hub destinat a joves com a espai d’innovació, serveis d’emprenedoria i teixit empresarial.

Comentarios