24.08.2019 |
clicama

El conseller Bargalló es compromet a consensuar la planificació escolar a Mollet

El conseller Bargalló es compromet a consensuar la planificació escolar a Mollet

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, ha visitat avui l'IES Vicenç Plantada i l'Escola Joan Salvat Papasseit de Mollet. Al llarg de la seva visita el conseller s’ha compromès a consensuar la planificació escolar de Mollet entre el mateix Departament, l’Ajuntament i la comunitat educativa.

Durant una visita a l’Escola Joan Salvat Papasseit, el conseller Bargalló, ha manifestat el seu “compromís de treballar conjuntament amb l’Ajuntament de Mollet, la comunitat educativa de la ciutat i el Departament d’Educació per consensuar quina ha de ser la planificació escolar de Mollet a mitjà i llarg termini”. Segons Bargalló, “aquesta planificació comporta parlar d’infraestructures però sobretot de model educatiu i d’oferta, ja que un dels principals reptes amb els que ens trobem està en la etapa de secundària, fruit de la davallada de demanda de primària com a conseqüència de l’evolució demogràfica dels darrers anys”.

Davant la possibilitat que desaparegui un grup de P3 a l’Escola Cal Músic, Bargalló ha estat contundent al dir que “cap família de Mollet es quedarà sense plaça de P3 pública. Si hi ha increment de demanda, ampliarem, si hi ha excés d’oferta, reajustarem”.

De la seva banda, l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha agraït que el conseller hagi acceptat la seva invitació i que “hagi expressat la seva clara voluntat de sumar sinergies i treballar conjuntament per planificar el present i el futur educatiu de la nostra ciutat, com sempre ha defensat aquest ajuntament”.

Monràs també ha recordat que “hi ha una realitat objectiva que són les dades de natalitat, i pel que fa el proper curs, tenint en compte que ens aquests moments estem en període de portes obertes, tindrem un bon termòmetre per saber quina és la situació i actuar en conseqüència sempre pensant en les famílies i en la seves necessitats”.

Monràs també ha aprofitat la visita a la Salvat Papasseit per posar-la “d’exemple extensible a tot Mollet, no només per la metodologia educativa, sinó també com a model dels grans equips de professionals que tenim a la ciutat i que tot i haver patit un període extremadament injust, han seguit educant i treballant en complicitat amb els pares i les mares de les escoles”.

Comentarios