15.01.2021 |
clicama

El Consell Comarcal tindrà 8 representants del Baix Vallès

El Consell Comarcal tindrà 8 representants del Baix Vallès

Una vegada constituïts els consistoris ara li toca el torn a altres organismes superiors com el Consell Comarcal del Vallès Oriental. La constitució del Consell Comarcal tindrà lloc el pròxim 19 de juliol a les 12 hores a la sala Francesc Tarafa de Granollers.


La Junta Electoral Provincial ha proclamat en data 3 juliol els membres i suplents dels consells comarcals de la província de Barcelona. L’acta de la Junta Electoral Provincial proclama un total de 31 regidors de diversos ajuntaments per constituir el Consell Comarcal del Vallès Oriental. D’ells un total de 8 són de municipis del Baix Vallès: 2 de Mollet, 2 de Parets, 2 de Montornès, 1 de Montmeló i 1 de Martorelles.


Del total de consellers electes un total d'11 són per ERC, 11 pel PSC, 6 per Junts, 2 per En Comú, 2 per Ciutadans i 1 per Alternativa Municipalista.
Els representants del Baix Vallès d’ERC són l’alcalde de Martorelles Marc Candela i Callado i la regidora de Mollet, Marina Planellas i Alegre.


Els representants del PSC són l’exalcalde de Parets, Francesc Juzgado Mollá i la regidora de Montornès, Eva Díaz Medina.


L’únic representant de Junts serà el regidor de Mollet Joan Daví Mayol.


Els representants dels comuns són l’alcalde de Montornès José Antonio Montero Domínguez i el regidor de Montmeló Jordi Manils Tavio.


Finalment el regidor de Parets Manuel Losada Seivane és representant de Ciutadans.

El Consell Comarcal tindrà 8 representants del Baix Vallès
comentaris