25.01.2020 |
clicama

La concentració en un sol cap de setmana de Mollet és Fira agrada a molts comerciants i demanen que es repeteixi

350 comerços van sortir al carrer per mostrar els seus productes i serveis

La concentració en un sol cap de setmana de Mollet és Fira agrada a molts comerciants i demanen que es repeteixi

Les diferents fires del projecte de dinamització comercial Mollet és Fira s’han celebrat conjuntament aquest cap de setmana, després que la primera cita s’hagués de posposar per la pluja. Això ha fet que el centre de la ciutat s’ompli com mai d’activitat comercial amb les fires Gurmet, Motor i Comerç i Qualitat de Vida.

La 7a edició del projecte de dinamització comercial Mollet és Fira ha implicat prop de 350 comerços i serveis, tant pel que fa a les diferents campanyes de premis i sortejos com a la presència a les fires, que han sumat fins a 164 estands d’alimentació, motor, comerç i serveis de benestar i qualitat de vida.

“L’alta participació consolida aquest projecte, que és una mostra molt representativa del comerç i els serveis de la ciutat”, afirma la regidora de Comerç, Mercè Pérez. Pel que fa a la concentració de les fires en un sol cap de setmana, en general la valoració dels participants ha estat positiva, ja que ha comportat un augment de l’activitat i de l’afluència de visitants. El sector del motor, per exemple, s’ha mostrat satisfet amb el canvi d’ubicació entorn del parc de les Pruneres.

Això ha fet, segons ha explicat la regidora, que hi hagi hagut comerciants que els han comentat “que aquest hauria de ser el model i fer-ho sempre així”, però també n’hi ha hagut altres que els hi han dit el contrari i que els agradava més com es feia altres anys. “Ara ho valorarem tot”, va manifestar Mercè Pérez.

Una de les constants d’aquesta fira ha estat també la presència de la calor. Això ha fet que l’afluència fos més baixa a les hores centrals i molt intensa en caure el dia.

MOLTES ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES

Paral·lelament a l’activitat comercial, Mollet és Fira buscava atreure el públic amb un ampli ventall d’activitats lúdiques, participatives i demostratives per a totes les edats i interessos (des de contes i animació infantil, activitats esportives, exhibicions, tallers, xerrades, jocs, etc), posant en relleu que el comerç de Mollet s’interessa i interactua amb la seva clientela.

Una altra xifra que cal destacar és el nombre de butlletes que la ciutadania ha omplert per a participar en els nombrosos sortejos de Mollet és Fira. S’han recollit 20.000 butlletes, ja sigui als comerços participants com durant els dos dies de la fira.

Comentarios