03.03.2021 |
clicama

En Comú Podem presenta a Mollet les seves propostes mediambientals

En Comú Podem presenta a Mollet les seves propostes mediambientals

 En Comú Podem va presentar aquest dilluns les seves propostes en l’àmbit ambiental. Les candidates per Barcelona, Lucía Baratech (12) i la regidora de Mollet en Comú Marina Escribano, que va al lloc 14 i és la primera candidata del Vallès Oriental, van repassar el programa electoral de la formació amb propostes com ara barris verds, economia verda o transport públic i vehicles no contaminants

En Comú Podem va seleccionar específicament tractar aquests temes a Mollet després de les alarmants notícies sobre la seva qualitat de l'aire que han anat apareixent les últimes setmanes. En aquest sentit, Baratech, economista i activista socioecologista, va destacar que les dades de contaminació tenen implicació directa en la salut i en la qualitat de vida de les persones, una qüestió que no hem de perdre mai de vista. També va parlar de les propostes programàtiques d'ECP com una nova llei de barris verds o la llei d'equitat territorial per garantir el desenvolupament de les zones rurals.

Per la seva banda, Marina Escribano, va destacar la importància de la crisi climàtica i de com cal activar una nova economia verda i una mobilitat no contaminant. En aquest sentit En Comú Podem proposa un pla de mobilitat global impulsat pel Govern de la Generalitat, que d'acord amb tots els municipis, implanti mesures cap a una mobilitat sostenible.

En Comú Podem presenta a Mollet les seves propostes mediambientals
comentaris