07.07.2020 |
clicama

La Comissió de Jubilats de Mollet disposada a mobilitzar-se per una residència pública a la ciutat

La Comissió de Jubilats de Mollet disposada a mobilitzar-se per una residència pública a la ciutat

La Comissió de Jubilats i Pensionistes de Mollet ha decidit posicionar-se amb relació a la demanda de construcció d’una residència pública a la ciutat. La Comissió, segons explica en un manifest, ha decidit donar suport als grups municipals de l’Ajuntament de Mollet que demanen a la Generalitat aquesta residència pública – i la creació de més places concertades mentre aquesta no sigui realitat- i fa una crida a treballar conjuntament entre els grups municipals i les entitats socials per assolir l’objectiu de la construcció d’aquesta residència que consideren molt necessària per a les necessitats actuals, on ja hi ha un dèficit de places, però també de cara al futur on la població de Mollet s’envellirà.


La Comissió adverteix que si el Govern de Catalunya no és sensible a aquesta demanda ciutadana, col·laboraran “activament en un procés de mobilització unitària de tota la ciutadania de Mollet”. Segons va explicar Josep Torrecillas, responsable de comunicació de la Comissió, en aquests moments ja estan estudiant la creació d’un nou espai comú de totes les entitats en defensa de la residència pública.


El manifest on la Comissió de Jubilats i Pensionistes reclama la construcció d’una residència pública s’ha llegit en finalitzar l'habitual manifestació i concentració de tots els dijous on segueixen reivindicant un sistema digne de pensions. La concentració, que ha aplegat més d’un centenar de persones, ha anat des de l’edifici de la Seguretat Social al carrer Gaietà Ventalló fins als Quatre Bancs. Amb motiu de la lectura del manifest s’ha convidat a diverses entitats, sindicats i formacions polítiques a assistir-hi. Hi eren presents, la Plataforma de la Sanitat Pública del Baix Vallès, CCOO o el grup municipal de Mollet en Comú.

La Comissió de Jubilats de Mollet disposada a mobilitzar-se per una residència pública a la ciutat
comentaris