22.08.2019 |
clicama

Comencen obres de Millora a la plaça de l'Estatut i al pavelló de Plana Lledó

La plaça Estatut en obres
La plaça Estatut en obres
Comencen obres de Millora a la plaça de l'Estatut i al pavelló de Plana Lledó

Aquest mes d'agost s'han iniciat dues obres destacades a la ciutat de Mollet que possiblement estaran enllestides aquesta tardor. Per una banda, s'ha iniciat la remodelació integral de la plaça de l'Estatut, davant de l'Escola Sant Jordi al barri de l'Estació de França, on s'instal·laran jocs infantils nous i terra de cautxú per protegir als més menors de les caigudes.

La nova plaça disposarà d'àrees de joc per a nens d'1 a 6 anys i de 6 a 12 anys i també hi haurà un espai per poder jugar a pilota. Les travesses de fusta que ara envolten la zona de jocs es retiraran. La reforma durarà dos mesos i té un cost aproximat de 140.000 euros.


Els altres treballs de millora que s'han iniciat són les feines preparatòries per a cobrir la pista exterior del pavelló municipal de bàsquet de Plana Lledó. La cobertura s'allargarà cinc mesos i té un cost de 330.000 euros. L'objectiu de l'obra és que la pista exterior es pugui fer servir durant tot l'any.


La regidora d'Obres i Infraestructures de l'Ajuntament de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio, en relació a la reforma de la plaça de l'Estatut ha explicat que "és un projecte engrescador perquè s'ha treballat conjuntament amb dels veïns i els pares i mares del barri".

Comentarios