18.01.2021 |
clicama

CM demana més desfibril·ladors a Mollet

Canviem Mollet presenta 5 mocions al Ple. Una d’elles demana emplaçar desfibril·ladors als carrers de Mollet, tot mantenint els que hi ha actualment a diversos equipaments municipals.
CM demana més desfibril·ladors a Mollet

El grup municipal demana instal·lar desfibril·ladors a la via pública, uns aparells que actualment estan ubicats a 11 equipament municipals de la nostra ciutat.  Des del grup municipal recorden que “ a Espanya, cada any es produeixen més de 30.000 parades cardíaques, el que suposa una mitjana d'una aturada cardíaca cada 20 minuts, ocasionant 4 vegades més morts que per accident de transit”.

 


També demanen, a través d’una altra moció, instar a la Generalitat a elaborar un Protocol de prevenció, detecció i actuació en casos d’assetjament escolar, amb la participació activa de la comunitat educativa i dels ens locals. També, en nom de la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública i el grup de treball 'Que no pase más', CM presenta una moció per manifestar el reconeixement a les víctimes dels accidents i errors mèdics. La quarta moció que es presentarà insta al govern de l'Estat a la no reobertura del Centre d'internament d'Estrangers que actualment està en obres de la Zona Franca, entre d'altres aspectes. Per últim, CM demana que Mollet s'adhereixi a la Declaració d'entitats memorialistes sobre el 80è aniversari del cop d'estat del 18 de juliol de 1936, amb la finalitat de "mostrar l'unànime rebuig a la dictadura franquista".

CM demana més desfibril·ladors a Mollet
comentaris