06.06.2020 |

Clicama entrevista a tots els candidats a l’Alcaldia de Parets

Partit Popular, Parets per la República, Ciutadans, Ara Parets ERC, Sumem Esquerres a Parets, i PSC aspiren a governar Parets

Clicama entrevista a tots els candidats a l'Alcaldia de Parets
Clicama entrevista a tots els candidats a l'Alcaldia de Parets
Clicama entrevista a tots els candidats a l’Alcaldia de Parets

El diari digital clicama.cat entrevistarà a tots els candidats a l'alcaldia de Parets. Actualment a Parets governa el PSC en minoria, amb 8 dels 17 regidors que conformen el consistori. Durant el mes de maig entrevistarem a tots els caps de llista de les sis formacions que concorren a les eleccions per governar Parets. Totes les entrevistes es podran llegir a www.clicama.cat.

Marc Soto del Partit Popular serà entrevistat el 6 de maig. Soto va ser regidor d'habitatge i infraestructures a Parets durant la legislatura del 2011-2015 gràcies a un acord de govern que va fer el PSC de Parets. En les eleccions del 2015, el PP va quedar sense representació al consistori i, enguany, Marc Soto tornarà a intentar aconseguir entrar com a regidor a l'Ajuntament.

Neus Jordà, de Parets per la República, serà entrevistada el 9 de maig. El PDeCAT de Raül Urtusol es desfà per donar pas a una nova marca sota el paraigua de Junts per Catalunya. Es tracta de 'Parets per la República', una formació que compta amb en Jordi Turull tancant la llista.

El 14 de maig serà el torn de llegir l'entrevista a Manuel Losada, de Ciutadans, qui ha treballat des de l'oposició en aquesta primera legislatura amb un regidor al plenari. Losada, a més de presentar-se com a candidat a l'alcaldia de Parets, també anava a les llistes de Ciutadans per a les eleccions generals del 28 d'abril, concretament ocupava el número 27 de la llista encapçalada per Inés Arrimadas.

Jordi Seguer serà entrevistat el 16 de maig. Seguer repeteix com a número 1 d'Ara Parets ERC i confia el número 2 a la mestra de Primària Montserrat Folguera i el número 3 per a Kènia Domènech. En les darreres eleccions municipals va ser la tercera força més votada.

Per la seva part, Casandra Garcia serà entrevistada el 21 de maig. La formació que encapçala és 'Sumem Esquerres a Parets'. Una unió dels partits d'esquerres molt semblant a la que va portar a la victòria a Rosa Martí l'any 1979, quan va aconseguir arribar a l'alcaldia. Aquesta formació va ser qui va donar una sorpresa en les darreres eleccions municipals en aconseguir quedar com a primera força de l'oposició tot i ser la primera vegada que es presentava.

La darrera entrevista serà el 23 de maig per al candidat del PSC, Francesc Juzgado. Sergi Mingote va deixar pas a l'actual alcalde, Juzgado, qui ha ocupat el càrrec en el darrer any de mandat i qui ara es presenta per intentar renovar el lideratge del govern municipal. Francesc Juzgado té 62 anys i té experiència com a regidor en l'equip de govern.

Clicama entrevista a tots els candidats a l’Alcaldia de Parets
comentaris