05.04.2020 |
clicama

Ciutadans tria a Iván Garrido com a candidat a l'alcaldia de Mollet

Ciutadans tria a Iván Garrido com a candidat a l'alcaldia de Mollet

Ciutadans (Cs) ha anunciat l'elecció d'Iván Garrido com a candidat a l'alcaldia de Mollet del Vallès després de la renúncia de l’actual portaveu municipal, Francisco Muñoz, a tornar a encapçalar la llista.
Iván Garrido és un jove advocat de 28 anys que porta vinculat a Ciutadans des 2014. Especialitzat en Dret de les Tecnologies de la Informació és responsable de xarxes de joves del partit taronja en l'àmbit autonòmic. Durant aquesta legislatura ha format part de l'equip de treball municipal com a assessor. També forma part de la junta directiva local.
Segons Manuel Losada, Coordinador d'Organització de Cs per al Vallès Oriental i Osona, la designació de Garrido com a candidat "es tracta d'una aposta segura". Losada recalca que Garrido és "un jove del planter del partit que durant els últims anys ha demostrat la seva preparació, vàlua i compromís amb el nostre projecte de regeneració política, de manera que li augurem un prometedor futur en la política municipal".
Iván Garrido diu "afrontar aquest projecte amb molta il·lusió, agraint el suport dels militants i comitè territorial per liderar aquesta nova etapa de Ciutadans a Mollet del Vallès". Garrido recalca que "vam sortir a guanyar, ja ho vam fer el 21D i ho tornarem a fer". El candidat de Cs manifesta que "tenim programa, equip i idees noves per revitalitzar la nostra ciutat després de 30 anys de govern socialista".
Ciutadans Mollet comunicarà en les pròximes setmanes qui acompanyaran Iván Garrido en la seva candidatura, així com donarà a conèixer les seves principals propostes.

Comentarios